FCSB a castigat, dar Becali tot "a luat foc": "Asta nu e fotbal". Discursul dur, pe cine a luat in colimator si cum a explicat alegerea curioasa a lui Dica: "A zis ca paseaza mai bine, ca nu stiu ce..."

Sursa: ProSport
Luni, 12 Martie 2018, ora 05:43
10 citiri
Gigi Becali e un finantator nemultumit. Chiar daca echipa sa a invins Viitorul cu 2-1, omul de afaceri a avut multe de spus despre jocul pus in scena de Nicolae Dica si fotbalistii sai.
Ce-l nemultumeste pe Becali? In primul rand, lipsa unor idei clare de joc in linia ofensiva, pentru ca FCSB a ajuns sa fie, si in acest punct al sezonului, dependenta de forma si de executiile lui Constantin Budescu. Pe cine a luat in colimator? Cam pe toata lumea, in special pe Romario Benzar si Dragos Nedelcu, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.