FCSB a renuntat la transferul lui, acum face furori la Beer Sheva! Dica: "E unul dintre cei mai buni. Are un randament foarte bun"

Sursa: ProSport
Joi, 19 Octombrie 2017, ora 05:37
20 citiri
Anthony Nwakaeme (28 de ani), unul dintre cei mai buni fotbalisti din lotul echipei Hapoel Beer Sheva, a fost la un pas sa ajunga la FCSB in 2013, dar oficialii "ros-albastrilor" au oprit mutarea dupa ce jucatorul a efectuat vizita medicala. Acum, Tony face furori in Israel.
FCSB a fost aproape sa-l aduca pe atacantul nigerian, fost la Ariesul Turda, U Cluj si Petrolul, dar mutarea a picat dupa ce fotbalistul a efectuat vizita medicala, datorita unei probleme la genunchi, au anuntat atunci ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.