FCSB - DINAMO // Ionel Danciulescu incinge "Derby de Romania": "FCSB nu are suporteri, are cetateni. Mereu gresesc mesajele in peluza"

Miercuri, 02 Octombrie 2019, ora 19:31
24 citiri
"FCSB nu are suporteri, de obicei are niste cetateni. Peluza Ros-Albastra nu o poti numi galerie. Galerie adevarata e cea a lui Dinamo. Ei (n.r suporterii lui FCSB) nu pot fi numiti ca formeaza o galerie, ca de fiecare data incurca mesajele in peluza. Ei vin sa sustina echipa, dar nu poti spune ca sunt o galerie", a declarat Danciulescu la TV Digi Sport.

Oficialul "cainilor" deplange si derby-urile de altadata: "Cu parere de rau trebuie sa spun ca nu mai e atmosfera din trecut inaintea unui ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.