FCSB - DINAMO // Victor Piturca, declaratii explozive in ziua derby-ului: "Iar ma intrebati de FCSB? Sa vorbim de cluburi mari, precum Steaua sau Dinamo"

Sambata, 05 Octombrie 2019, ora 19:31
21 citiri
"Iar ma intrebi de FCSB? Intreaba-ma, te rog eu frumos, de cluburi mari, de Steaua, de Dinamo. Vorbesc foarte serios, nu trebuie sa se supere nimeni. Nu ma intrebati de aceasta echipa pentru ca nu vreau sa-l deranjez pe patron, sau ce este el acolo", a declarat Piturca, potrivit TV Digi Sport.

Fostul selectioner a taxat si rezultatele dezastruoase inregistrate de ros-albi in ultimii ani: "E rusinoasa pentru Dinamo situatia din clasament. Pentru FCSB, nu e rusinoasa, fiindca FCSB nu e Steaua, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.