FEROE - ROMANIA 0-3 // VIDEO Spaniolii, duri dupa victoria Romaniei: "A fost ridicola! Joc fara idei si fara profunzime"

Marti, 15 Octombrie 2019, ora 19:32
14 citiri
Prestatia slaba a elevilor lui Cosmin Contra a fost subliniata si de presa din Spania. Ziaristii de la As au facut cronica partidei si au remarcat jocul modest al "tricolorilor".

"Romania a suferit pentru a invinge Feroe. Pana la golul lui Puscas, Romania a fost ridicola si se indrepta catre abis, dupa un joc horror in fata celui mai slab adversar din grupa F. Ianis Hagi si George Puscas au fost cei mai insistenti jucatori romani, dar nici ei nu au pus in mare pericol poarta lui Gunnar Nielsen. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.