FEROE - ROMANIA // VIDEO Dan Nistor, primul interviu dupa ce a revenit la nationala: "Nimeni nu-mi dadea sanse avand in vedere trecutul meu"

Joi, 31 Octombrie 2019, ora 13:32
33 citiri
Intr-un interviu acordat celor de la FRF TV, Nistor a vorbit despre sentimentele care-l incearca odata cu revenirea la lotul national: "Sunt doua meciuri foarte importante, trebuie sa le castigam. Trebuie sa fim o familie, sa fim uniti indiferent de echipele la care venim. S-au schimbat multe de cand am venit prima oara la nationala (n.a - 2013), sunt multe antrenamente, mult mai intense.

Daca aveam posibilitatea sa fac un juniorat bun, eram mult mai sus. Ma bucur ca am putut sa ajung la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.