Fiul lui Cozmin Gusa le recomanda parintilor sa-si inscrie micutii la judo. "Este un sport benefic pentru dezvoltarea personala a copiilor si pentru societatea romaneasca"

Sambata, 25 Februarie 2017, ora 21:21
28 citiri
"Vreau sa fac un apel catre parinti: sa indrume copiii spre judo, pentru ca acest sport insufla si dezvolta unele valori deosebite. Poate fi foarte benefic pentru dezvoltarea personala a copiilor si pentru societatea romaneasca", a spus Andrei Gusa, citat de Realitatea.net.
Fiul lui Cozmin Gusa se afla la Duesseldorf, in calitate de sportiv, acolo unde in aceste zile se desfasoara cel mai important Grand Prix de judo din Germania. In cadrul acestei competitii,delegatia Romaniei a inregistrat, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.