Florin Halagian a murit // 7 intamplari memorabile cu Florin Halagian * De la abandonarea echipei pe camp, pana la fixatia pentru barba: "L-a scos pe Piturca din puscarie"

Luni, 12 August 2019, ora 16:32
45 citiri
"Armeanul" a evoluat de-a lungul carierei pentru Dinamo, Progresul, Pompierul Bucuresti, Dinamo Pitesti, Petrolul, Minerul Baia Mare si Vagonul Arad. A antrenat in mai multe mandate la FC Arges, Steaua, Dinamo sau Craiova. Le-a mai pregatit pe FC Olt, Victoria, Inter Sibiu, FCM Bacau, FC Brasov, Ceahlaul, Dacia Mioveni si Gloria Bistrita.

Cu 878 de meciuri ca antrenor pe prima scena, locul 1 detasat in clasamentul all-time al antrenorilor, Florin Halagian a lasat in istorie mai multe povesti ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.