Florin Marin a trecut pe langa un rezultat mare: "Steaua nu merita sa castige! Maniera de arbitraj a fost in favoarea lor"

Sursa: ProSport
Luni, 26 Septembrie 2016, ora 05:37
26 citiri
Florin Marin, antrenorul echipei FC Voluntari, a declarat la finalul partidei pierdute, scor 2-3, cu Steaua, in etapa cu numarul 11 din Liga I, ca este nemultumit de prestatia centralului Ovidiu Hategan, arbitru care a oficiat, in acest an, partide la Campionatul European din Franta.
Partida dintre Voluntari si Steaua s-a desfasurat pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti, pentru ca echipa ilfoveana nu are nocturna pe propriul teren. Voluntariul a deschis scorul prin Petre Ivanovici, dar Steaua a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.