FOTO Caroline Wozniacki a trecut de Carla Suarez Navarro si e in semifinale la Australian Open * Cum o poate depasi pe Simona Halep

Marti, 23 Ianuarie 2018, ora 16:52
65 citiri
Daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, s-a calificat in semifinale la Australian Open, dupa ce a trecut Carla Suarez Navarro, locul 39 WTA, scor 6-0, 7-6, 6-2.

Wozniacki va juca in semifinale contra belgiencei Elise Mertens, care a trecut de Elina Svitolina. In plus, daneza isi continua cursa pentru locul 1 WTA, ocupat de Simona Halep.

Primul set a fost fara istoric. Caroline Wozniacki a dominat categoric si a controlat fiecare schimb. A facut trei break-uri, iar Suarez Navarro nu a avut ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.