FOTO I-a suflat-o lui Ronaldo! * Messi a platit nu mai putin de 32 de milioane de euro pentru o masina pe care a vrut-o si CR7

Luni, 08 Februarie 2016, ora 15:28
61 citiri
Dupa un an 2015 perfect, la finalul caruia a primit al cincilea Balon de Aur, Leo Messi a decis sa isi faca un cadou extrem de costisitor.

Potrivit catalanilor de la ziarul Sport, Messi ar fi cumparat cel mai scump Ferrari din istorie. La o licitatie din din Paris, un cumparator anonim a platit 32 de milioane de euro pentru un Ferrari 335 S Spider Scaglietti, din 1957.
Organizatia Porto, care detinea masina, sustine ca acest cumparator anomim, care a achizitionat masina telefonic, este starul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.