FOTO Ionel Danciulescu, gest EMOEsIONANT * Le-a dedicat ultimul tatuaj lui Catalin Hildan si lui Patrick Ekeng: "Intotdeauna pentru totdeauna"

Vineri, 24 Mai 2019, ora 19:32
47 citiri
Fostul fotbalist al lui Dinamo si-a facut un tatuaj in memoria fostilor fotbalisti ai lui Dinamo Catalin Hildan si Patrick Ekeng, ambii decedati pe teren, in tricoul "cainilor". Danciulescu a ales un model care reprezinta o cruce, alaturi initialele si numerele purtate de Ekeng si Hildan si mesajul "Intotdeauna pentru totdeauna".

Hildan a murit pe 5 octombrie 2000, intr-un amical jucat de Dinamo la Oltenita, in timp ce camerunezul Patrick Ekeng s-a stins pe 6 mai 2016, dupa ce s-a prabusit pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.