FOTO Liga 1 isi ia adio de la cea mai sexy iubita de fotbalist * Mesaj emotionant de la Sara lui Diogo Salomao: "Vei ramane in inima mea"

Luni, 04 Februarie 2019, ora 13:30
19 citiri
Frumoasa portugheza, care este gravida si trebuie sa nasca in urmatoarele saptamani, are peste 13.000 de urmaritori pe Instagram, pe care ii rasfata de cele mai multe ori cu poze foarte sexy. Acestia o compara in comentarii cu celebra Kim Kardashian, datorita asemanarii fizice.

"Multumesc pentru tot! Multumesc prietenilor mei romani pentru ca mi-au aratat locuri frumoase din aceasta tara, traditii si m-au facut sa ma simt ca acasa. Multumesc fanilor lui Dinamo pentru mesajele dragute, nu voi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.