FOTO Pierduti in marea verde! Romania a pierdut clar cu Irlanda, diferenta dintre cele doua "nationale" fiind la fel de evidenta ca numarul de spectatori din tribuna

Duminica, 27 Septembrie 2015, ora 20:44
37 citiri
E duminica si Londra e paralizata in zona Wembley. Toate drumurile duc in Wembley Park, locul unde se disputa Irlanda-Romania, meciul din grupa D in Cupa Mondiala.

Totul e verde in jur, iarba, copacii, dar si "riurile" de oameni care curg spre stadion. Toti poarta tricoul verde al reprezentativei Irlandei. Unii sint si vopsiti pe fata, avind "trifoiul" aducator de noroc.

Pilcuri mici de romani se disting vag in tricourile lor galbene, in verdele de pe Wembley. Nu mai sint nici scaune libere. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.