FOTO si VIDEO Obama i-a primit pe Golden State Warriors la Casa Alba * Presedintele american a facut show: l-a imitat pe Curry si a avut un mare regret: "Speram sa vina si Riley"

Vineri, 05 Februarie 2016, ora 09:33
28 citiri
Obama i-a primit pe Golden State Warriors, campionii din NBA, la Casa Alba. Presedintele american a facut show: l-a imitat pe Curry si a avut un mare regret: "Speram sa vina si Riley"

E o traditie in SUA ca in fiecare an presedintele sa primeasca vizita campionilor din NBA. Evenimentul se desfasoara atunci cind detinatorii inelelor de campioni joaca la Washington.

Anul acesta a fost rindul celor de la Golden State Warriors sa se intilneasca la Casa Alba cu Barack Obama. Presedintele a fost in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.