FRANEsA - ROMANIA 3-2, FED CUP // Marius Comanescu, specialistul care o daduse favorita pe Romania, comenteaza deznodamantul de la Rouen: "O spun cinstit. Ma asteptam ca diferenta sa fie mai mare la dublu"

Marti, 23 Aprilie 2019, ora 10:30
89 citiri
Inaintea semifinalei dintre Romania si Franta, Marius Comanescu a facut la cererea Gazetei o caracterizare pentru fiecare dintre jucatoarele celor doua echipe. A cantarit si explicat sansele pe care le acorda echipei, dar si fetelor in parte.

Din punctul sau de vedere, tricolorele porneau favorite in fata Garcia &Co pentru ca Simona Halep putea bate pe oricine, ceea ce s-a si intamplat, iar racheta a doua urma sa mai aduca un punct.

Dupa incheierea weekend-ului pasionant, tensionat si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.