Gabriel Enache i-a "intepat" pe cei 5 jucatori ai Astrei care l-au urmat la Steaua: "Toti m-au criticat, acum au venit aici!"

Luni, 12 Iunie 2017, ora 10:30
48 citiri
Daca Gabi a fost primul jucator care a plecat de la Astra si-a ajuns la Steaua, intre timp la ros-albastri au mai venit de la Giurgiu inca cinci fotbalisti: Boldrin, De Amorim, Alibec, Morais si Budescu.

"Nu ma simt in vestiarul Astrei, am plecat de acolo, totul s-a uitat. Am venit aici, am jucat pentru aceasta echipa, nu ma gandesc ca sunt in alt vestiar. Toti m-au criticat cand am plecat de acolo si acum toti au venit aici! Mie nu mi-a fost foarte dificil, pentru ca sunt invatat cu presiunea. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.