Gabriel Hristache, antrenorul care a descoperit-o pe Bianca Andreescu, interviu EXCLUSIV: "In 10 meciuri, Bianca o invinge pe Simona 7-3" + Pentru ce campion si-a vandut casa si traieste in rulota

Vineri, 01 Noiembrie 2019, ora 10:30
26 citiri
Un cartier de case noi unite de ulite neasfaltate in Stefanesti, langa Pitesti. Un teren imprejmuit cu gard, o barca verde, prinsa de un automobil de culoare aurie.

O rulota, ceva ca-n filmele americane din anii '80-'90, din aceea in care poti locui, adica are pat, bucatarie, toaleta, undeva la 7-8 metri patrati.

Un mic garaj unde se racordeaza rachete, semn ca avem de-a face cu gospodaria unui antrenor de tenis, pescuitul ramane doar hobby-ul.

Acesta e micul univers de acasa al lui Gabriel ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.