GALERIE FOTO Surpriza uriasa dupa meciul Irinei Begu de la FED Cup! Ilie Nastase a intrat in baza Tenis Club IDU * Ce i-a spus reporterului GSP

Duminica, 23 Aprilie 2017, ora 15:42
37 citiri
Imediat dupa finalul meciului decisiv cu Marea Britanie, castigat de Irina Begu in fata lui Heather Watson, scor 6-4, 7-5, Ilie Nastase a ajuns la baza Tenis Club IDU.

Nu i s-a cerut nici un fel de bilet sau acreditare la intrare, insa acesta nu s-a indreptat spre arena de joc, ci s-a dus glont spre restaurantul din complex.

Jurnalistii englezi au fost foarte deranjati pentru faptul ca l-au vazut pe Nastase in complex si imediat l-au luat la intrebari pe presedintele FRT, George Cosac. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.