GERMANIA U21 - ROMANIA U21 // Generatia U21 vs. Generatia de Aur: analiza post pe post a nationalelor * "Tricolorii" mici, subordonati clar! Doar Tudor Baluta e mai bun

Joi, 27 Iunie 2019, ora 13:32
40 citiri
Germania U21 - Romanai U21, in semifinalele EURO 2019, se joaca de la ora 19:00, ora Romaniei. Meciul e in direct pe TVR 1 si TVR HD si liveTEXT, video si foto pe GSP.RO.

Avem o nationala de tineret care astazi incearca ceva la care nici n-am fi indraznit sa visam atunci cand a inceput campania preliminariilor pentru acest Euro: sa ne calificam in finala turneului final.

Indiferent de rezultatul de azi cu Germania, fotbalul romanesc primeste un cec in alb de la aceasta generatie, iar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.