Gest frumos facut de Daniel Niculae pentru echipa lui de suflet: "Toti cei care semnasem cererea de intrare in faliment a Rapidului am renuntat"

Sursa: ProSport
Joi, 14 Iulie 2016, ora 05:47
22 citiri
Daniel Niculae, actualul atacant al Astrei Giurgiu, a declarat, miercuri, ca toate persoanele care semnasera cererea de intrare in faliment a clubului Rapid Bucuresti au renuntat la acest demers. Dinu Gheorghe precizase ca Daniel Niculae, Cristian Sapunaru si altii au cerut falimentul Rapidului.
"A fost o actiune facuta de foarte mult timp, de catre mai multi jucatori, de comun acord. Intre timp, uitasem de acest lucru. Din cate am inteles, s-a facut o foaie oficiala si s-a ridicat cererea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.