Gica Popescu ii atrage atentia lui Baluta, in urma declaratiilor la adresa lui Ianis Hagi: "In Spania ii sareau colegii in cap"

Miercuri, 22 Noiembrie 2017, ora 09:37
19 citiri
Gica Popescu i-a atras atentia lui Alexandru Baluta ca declaratiile sale referitoare la ianis Hagi ar fi fost taxate dur intr-un campionat precum cel Spaniol si da exemplul o situatie asemanatoare in care a fost implicat pe vremea cand evolua pentru Barcelona.

"Alex s-a pripit. Este un oltean inimos, e capitanul Universitatii Craiova si trebuie sa fie un exemplu pentru colegii sai, sa dea dovada de respect fata de orice jucator care-i poate fi coleg, plus ca nu este nici presedinte, nici ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.