GSP LIVE / VIDEO Atac la Hagi! "Regele" desfiintat pentru ca si-a asumat descoperirea unui tanar: "Tot Bucurestiul il stie, de ce face asta?!"

Vineri, 18 Ianuarie 2019, ora 13:31
22 citiri
"Am citit cu intristare o declaratie a lui Gheorghe Hagi. Declaratia suna ceva de genul: *Nu l-a vazut nimeni, l-am vazut doar eu. E extraordinar. Cred mult in el. E stangaci, o s-o aiba adversarii grea cu el*. Copilul are 14 ani. A fost crescut in curtea lui Juventus Bucuresti (n.r. actuala Daco-Getica). Copilul e de la 7 ani la Juventus Bucuresti.

Hagi nu poate spune ca l-a descoperit el. Toti din Bucuresti il stiu pe Ianis Malama. Nu poti sa spui ca tu l-ai descoperit. Cum imi mai motivez ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.