GSP LIVE // VIDEO Florin Costea, despre episodul *papanasi* Cum a fost exclus din lot de Reghecampf: "Am avut pofta, dar am fost prinsi"

Vineri, 19 Iulie 2019, ora 16:31
44 citiri
Candva un "bombardier" al Ligii 1, acesta a vorbit despre escapadele in care a fost implicat de-a lungul carierei, rememorand si episodul *papanasi*, cel in urma caruia a fost exclus din lotul Craiovei de catre Laurentiu Reghecampf.

"A fost o greseala copilareasca. Am mers la biliard si mi-am comandat o portie de papanasi. Eram cu Mihai Dina si cu inca un baiat. Am avut pofta, asta a fost tot.
Nu ni se spusese ca n-avem voie. Am fost prinsi si am fost informati ca nu vom face parte din lot", a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.