HERMANNSTADT - FCSB 1-3 // VIDEO Morutan, olimpian! Schimbarea facuta de Dica in minutul 38 a resuscitat-o pe FCSB cu Hermannstadt, la Targu Mures

Sambata, 01 Septembrie 2018, ora 22:59
25 citiri
FCSB a revenit de la 0-1 si s-a impus clar pe terenul de la Targu Mures in fata lui Hermannstadt, scor 3-1, si ros-albastrii isi asigura locul 1 si dupa etapa a 10-a.

Dica a mototolit planul initial si l-a aruncat la cos. A facut bine, din moment ce o schimbare operata devreme l-a adus pe teren pe Olimpiu, un mijlocas sclipitor pe care-l uitase pe banca.

2015. FCSB celebreaza al treilea titlu la rand. Antrenor e Costel Galca si ros-albastrii bifeaza si Cupa Romaniei, si Cupa Ligii in aceeasi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.