I-AUZI UNA! Un oficial al Stelei da de pamant cu opera lui Brancusi: "Oare sunt singurul caruia nu-i pasa care va fi soarta acestei oribilitati?" Becali ii da replica: "Aici e vorba de arta, ba, nu despre desene animate"

Miercuri, 08 Iunie 2016, ora 17:22
30 citiri
Mihai Stoica, directorul sportiv al Stelei, a postat un mesaj pe Facebook in care critica interesul exagerat pentru "Cumintenia Pamantului".

Mihai Stoica a postat un mesaj pe contul de Facebook in care afirma ca nu este interesat deloc de soarta "Cuminteniei Pamantului", una dintre operele de referinta ale lui Constantin Brancusi. Statul roman vrea sa rascumpere sculptura, pentru 11 milioane de euro, daca din donatiile romanilor se vor aduna 6 milioane de euro.

"Oare sunt singurul caruia nu-i ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.