Ilie Dumitrescu, detalii nestiute despre transferul lui Ianis Hagi la Genk: "Asta a fost singura oferta, restul erau zvonuri!"

Sambata, 20 Iulie 2019, ora 10:31
20 citiri
Fosul component al "Generatiei de Aur" spune ca stia de existenta ofertei inca dinaintea Europeanului de tineret, adaugand ca Felice Mazzu, antrenorul celor de la Genk, a fost cel care a insistat cel mai mult pentru aducerea lui Ianis.

"Cand am fost intrebat ce campionat i se potriveste cel mai bine lui Ianis, am spus Genk (n.r. Belgia)! Eu stiam de interesul celor de la Genk dinainte de Campionatul European din Italia. Practic, tot ce se discuta prin presa erau zvonuri, clar zvonuri! In ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.