In numele "Unicului Capitan". Stoican cere victoria cu CS U Craiova: "Sunt rivalitati foarte mari, dar trebuie sa castigam acest meci"

Sursa: ProSport
Vineri, 03 Octombrie 2014, ora 00:57
99 citiri
Antrenorul dinamovist Flavius Stoican a declarat, joi, ca meciul cu CSU Craiova, din etapa a X-a a Ligii I, este extrem de important, mai ales ca duminica se implinesc 14 ani de la moartea lui Catalin Hildan, subliniind ca jucatorii vor face totul pentru a castiga.
"Este un meci important, intalnim o echipa cu jucatori talentati, care au contracte cu foarte multi bani si un antrenor cu care eu am debutat si pe care o sa-l respect toata viata. Trebuie neaparat sa castigam acest meci. Se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.