Inca o lovitura data de Adrian Mititelu. Asteapta sa incaseze nu mai putin de 40 de milioane de euro: "Sunt drepturile ce apartin Universitatii Craiova"

Sursa: ProSport
Miercuri, 23 Noiembrie 2016, ora 05:50
85 citiri
Universitatea Craiova, clubul detinut de Adrian Mititelu, are de primit de la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor nu mai putin de 40 de milioane de euro. Suma reprezinta despagubiri pentru un teren revendicat de Adrian Mititelu.
Adrian Mititelu surprinde si vine cu documente prin care sustine ca Universitatea Craiova - club aflat in faliment din cauza unor datorii de 3 milioane de euro - are de incasat nu mai putin de 40 de milioane de euro. Cum s-a ajuns la aceasta situatie? ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.