Incearca Burleanu sa-i dea "lovitura" lui Iorgulescu? "Se incearca desfiintarea si punerea la colt a LPF". Dezvaluiri in direct la TV si un atac la adresa presedintelui FRF: "Manageriaza incredibil de prost!"

Sursa: ProSport
Luni, 25 Iunie 2018, ora 05:43
42 citiri
Florin Prunea (49 de ani) crede ca ideea din spatele ultimului proiect lansat de Razvan Burleanu - infiintarea unei Comisii a Fotbalului Profesionist din Romania - este de a limita atributiile Ligii Profesioniste de Fotbal. Fostul portar al Generatiei de Aur l-a felicitat pe Gino Iorgulescu pentru refuzul de a intra in jocul propus de Burleanu si l-a criticat pe presedintele FRF pentru modul in care se ocupa de organizarea Ligii 2.
Vineri, Razvan Burleanu a anuntat ca, dintre cei 13 membri ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.