INSULELE FEROE - ROMANIA // VIDEO Gabi Balint, interviu GSP despre subiectul momentului: "Mitrita si Stanciu nu sunt decari, ar fi momentul lui Ianis! Are 4 calitati majore"

Joi, 10 Octombrie 2019, ora 00:00
35 citiri
Dupa ultimele doua meciuri ale nationalei, cu Spania si cu Malta, in care tricoul cu numarul 10 a fost pasat intr-o singura actiune de la Maxim la Grozav, care nu au fost titulari, Gica Hagi a rabufnit la o conferinta de presa, acuzand ca

"Nu se poate asa ceva, sa tavalim tricoul cu numarul 10 de la un jucator la altul. E bataie de joc, va cer mai mult respect pentru acest tricou!".

Acum, nici Maxim, nici Grozav nu fac parte din lotul pentru partidele din Feroe si cu Norvegia. Iar fostul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.