INTERVIU | Andrei Prepelita, despre nationala Romaniei, FCSB si... adevarata Craiova. Ce spune mijlocasul despre meciul de pe "Ion Oblemenco": "Tin cu FCSB, desi toti stim problemele de acolo. Craiova? Eu nu sunt fostul lor jucator"

Sursa: ProSport
Sambata, 14 Septembrie 2019, ora 05:44
69 citiri
Andrei Prepelita (33 ani) a semnat recent un contract cu FC Arges, echipa care l-a lansat in fotbalul mare, si va juca cel putin pana in iarna la clubul care l-a angajat pe Nicolae Dica in functia de antrenor. Triplu campion al Romaniei cu FCSB, campion al Bulgariei cu Ludogoret, mijlocasul central va pune umarul la atingerea obiectivului lui FC Arges, lupta pentru promovarea in Liga 1 din sezonul urmator. ProSport l-a contactat pe Prepelita pentru o discutie despre echipa nationala a Romaniei, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.