LIGA I. Chiajna - Dinamo, 0-0. Meciul a fost intrerupt din cauza scandarilor xenofobe. Stoican acuza: "Se crede Dumnezeu. Nu-mi place aroganta lui"

Sambata, 23 August 2014, ora 03:59
104 citiri
Dinamo nu a obtinut decat un punct, in aceasta seara, in partida disputata in deplasare, cu cei de la Concordia Chiajna, scor 0-0.

Concordia Chiajna si Dinamo au remizat, vineri seara, scor 0-0, intr-o disputa din cadrul etapei a 5-a a Ligii I. Cele doua formatii nu au impresionat cu nimic si au fost nevoite sa se multumeasca fiecare cu cate un punct. In minutul 75, dinamovistul Valentin Lazar a fost eliminat, dupa un fault foarte dur comis asupra lui Stan. In prelungiri, arbitrul Istvan ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.