Matache, aratat cu degetul si de Talnar pentru gafa din care Steaua a deschis scorul: "Sunt suparat pe el, a gresit inexiplicabil"

Sursa: ProSport
Marti, 22 Septembrie 2015, ora 05:43
43 citiri
Cornel Talnar spune ca o mare parte din vina pentru esecul cu 1-3 in fata Stelei ii apartine lui Florin Matache, cel care a iesit gresit la o centrare in careu. Antrenorul Concordiei se plange insa si de lipsa de incredere a jucatorilor sai.
Chiajna i-a oferit ocazia Stelei sa faca unul dintre cele mai convingatoare meciuri din acest sezon. Drumul spre victorie i-a fost netezit de o iesire gresita a lui Matache, care a incercat sa respinga din capul lui Hamroun. N-a reusit si mingea a ajuns la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: cornel talnar steaua concordia chiajna liga 1