Mihaita Plesan uimeste din nou: "Puteam sa joc si la Barcelona! Pe Messi sau Ronaldo n-as da mai mult de 10 milioane de euro"

Vineri, 13 Februarie 2015, ora 14:27
697 citiri
Mihaita Plesan, fost jucator la Universitatea Craiova, Dinamo, Steaua, Poli Timisoara si CS "U" Craiova, nu este de acord cu sumele cheltuite in fotbalul international.

Intr-un interviu acordat Fanatik, Plesan a vorbit despre faptul ca ar fi putut sa joace la Barcelona, dar si de oferta lui Arsenal Londra.

"Nu stiu daca aveam cum sa ajung la Barcelona, dar simt ca puteam sa joc acolo. Cand eram la Universitatea Craiova, Arsenal a facut o oferta pentru mine. Am aflat ca au oferit trei milioane ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.