Mircea Lucescu se baga in razboiul FCSB - CSA Steaua: "Nu inteleg de ce se ia lumea de Gigi Becali, eu m-as lua de generalii din Armata!"

Vineri, 30 August 2019, ora 13:31
61 citiri
"Nu inteleg de ce se ia lumea de Gigi. Eu m-as lua de generalii de Armata, care l-au scos pe Becali din Ghencea, l-au privat de suporteri. Dispare un brand extrem de important pentru istoria fotbalului romanesc, cum e Steaua. Solutia va fi sa se impace Gigi Becali cu Armata si sa se reintoarca acolo unde ii e locul, in Ghencea.

Se face o mare greseala cand lumea se ia de Gigi Becali. Daca Steaua era lasata in conditiile in care era, ce se intampla? Ce satisfactii au avut cei care au contribuit ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.