Mircea Sandu si Dumitru Dragomir, 3 ani cu suspendare in dezafilierea Craiovei! AMENZI PENALE pentru LPF si FRF! SUMA GIGANTICA pe care trebuie sa i-o achite lui Mititelu! Prima reactie a lui Dragomir: "Decizie luata de frica DNA!"

Luni, 13 Iunie 2016, ora 12:15
59 citiri
Tribunalul Bucuresti a decis astazi ca Mircea Sandu si Dumitru Dragomir sa fie condamnati la 3 ani cu suspendare in cazul dezafilierii Universitatii Craiova.

Decizia nu este una definitiva, nu se aplica momentan, DNA facand recurs imediat dupa aflarea sentintei. La fel au procedat si cei doi condamnati;

Sandu si Dragomir trebuie sa plateasca o amenda de 80.000 de lei si trebuie sa presteze 3 luni de munca in folosul comunitatii. Atat LPF, cat si FRF trebuie sa plateasca amenzi penale, in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.