Mititelu il acuza pe Becali: "Cuvantul lui e zero" * Discutie incredibila intre cei doi: "M-a sunat insistent intr-o noapte si mi-a zis: *Vezi ca aia la Craiova vor sa-ti faca dosar pentru evaziune si inselaciune*"

Marti, 26 Iulie 2016, ora 17:40
90 citiri
La 4 luni de cand i s-a comunicat ca e suspect in dosarul transferului lui Mihai Costea la Steaua, Adrian Mititelu a fost trimis in judecata de DNA Craiova pentru evaziune fiscala si inselaciune
Mititelu e acuzat ca ar fi pagubit ANAF in 2011, prin acordul de transfer al lui Mihai Costea de la FC Universitatea Craiova la Steaua Bucuresti.

In acest dosar, Steaua s-a constituit in parte civila in acest proces, spre nemultumirea lui Adrian Mititelu. Acesta a postat pe contul sau de facebook o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.