MM, reactie dura: "Am cerut arbitri straini si au refuzat. Se greseste in favoarea CFR-ului, singura echipa care conteaza in Europa nu e lasata sa joace". A pus "tunurile" pe un fost prieten: "Bai, Mara..."

Sursa: ProSport
Luni, 19 Martie 2018, ora 05:43
32 citiri
Directorul sportiv al FCSB-ului, Mihai Stoica, l-a contestat vehement pe Ovidiu Hategan la finalul meciului cu CFR Cluj. Oficialul vicecampioanei l-a acuzat pe Bogdan Mara, alaturi de care a lucrat in trecut la Unirea Urziceni, ca ardelenii au refuzat arbitri straini, dupa ce anuntasera ca sunt de acord cu aceasta initiativa.
"Nu am vazut nicio reluare, dar am inteles ca Ion Craciunescu spune ca nu se impunea lovitura de pedeapsa. Daca CFR a deschis scorul dintr-un penalty controversat, pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.