Mutu si Leasa, OUT de la Voluntari! EXCLUSIV | Favoritul pentru a prelua banca tehnica + cine ar urma sa ocupe posturile de manager si director sportiv

Sursa: ProSport
Vineri, 15 Iunie 2018, ora 05:44
27 citiri
UPDATE | Dan Leasa a comentat situatia de la FC Voluntari. "Dan Leasa si-a dat demisia, nu a fost dat afara. Azi in urma unei sedinte in Consiliul de Administratie s-a deci sa- l schimbe pe Adi Mutu din functie, nu am fost de acord si mi-am dat si eu demisia. Ce voi face? Plec in vacanta, sotia e cea mai fericita. Am neglijat familia, afacerile, prietenii...Mi-as dori sa ma duc la Rapid, daca au nevoie de serviciile mele, eu voi fi alaturi cu tot sufletul", a spus Leasa, al Digi Sport.
Acesta a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.