Mutu, suparat dupa infrangerea cu FCSB! "Am dominat, am fost mai buni, clar". Mesaj pentru Filip: "Sa dea drumul la treaba!"

Sursa: ProSport
Luni, 25 Septembrie 2017, ora 05:37
16 citiri
Adrian Mutu, managerul general al lui Dinamo, contesta victoria FCSB-ului (1-0) din Marele Derby si crede ca un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil, la cum a aratat jocul. Fostul atacant l-a criticat pe Bokila pentru ce a aratat pe teren. Mutu crede ca cele doua echipe si-au impartit perioadele de dominare si cele doua reprize.
Mutu a vorbit si despre forma slaba in care se afla Steliano Filip si l-a incurajat fundasul stanga din "Stefan cel Mare". Managerul din "Groapa" a dat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.