Noi detalii despre ultimele transferuri facute de Dinamo: "Sunt sanse mari" * Mesaj acid al unui fost antrenor: "Vai si amar de capul nostru"

Luni, 18 Iunie 2018, ora 14:41
37 citiri
Dinamo a inchis mercato de iarna prin transferurile lui Gabi Torje si Antun Palici. Croatul a primit ieri rezultatele testelor medicale si i-a fost inregistrat contractul valabil pana in iunie 2019. Cei doi au sanse mari sa joace cu FCSB, pe 18 februarie. In plus, Torje ar putea aparea si contra Chiajnei, luni.

Cei doi sunt la antrenamente intensive, in asa fel incat sa fie apti pentru Derby de Romania de pe 10 februarie. Torje chiar mai devreme. "Sunt sanse mari ca amandoi sa joace cu Steaua. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.