Papp explica de ce a mers la Tribunalul din Vaslui: "M-am prezentat in instanta in calitate de martor intr-un dosar in care nu am nicio implicare"

Sursa: ProSport
Miercuri, 25 Martie 2015, ora 05:44
212 citiri
Fundasul stelist Paul Papp a declarat ca marti s-a prezentat, ca urmare a unei citatii, in calitate de martor in fata instantei din Vaslui intr-un dosar in care nu are nicio implicare, subliniind ca apoi a revenit in cantonamentul echipei nationale, informeaza frf.ro.
"In aceasta dimineata m-am deplasat, cu acceptul staff-ului echipei nationale si al conducerii Federatiei Romane de Fotbal, cu un sofer al FRF, la Vaslui. Acolo, m-am prezentat, ca urmare a unei citatii, in calitate de martor in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: papp vaslui dosar echipa nationala