PARIUL PROSPORT | Urmasul lui Patzaichin. ProSport iti spune povestea canoistului care a cucerit 18 medalii de aur in 2014 si e considerat un adevarat fenomen. Carp: "Tata ma punea in ciocul barcii si ma uitam cum scoate pestele din plasa"

Sursa: ProSport
Sambata, 03 Ianuarie 2015, ora 05:44
117 citiri
ProSport a demarat in urma cu sase ani o rubrica centrata pe figurile unor sportivi mai putin cunoscuti, dar care detineau profilul unor viitori campioni. Posedau toate calitatile necesare pentru o cariera de top, iar talentul, ambitia, devotamentul si munca non-stop ii determinau pe specialistii disciplinelor din care proveneau sa le creioneze un portret fara cusur. Cu ajutorul declaratiilor vocilor cu greutate din respectivul sport si prin performantele obtinute de la varsta junioratului, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: poveste campion leonid carp europene patzaichin