Povestea lui Andrei Pastin, primul campion mondial al Romaniei in proba de sabie la cadeti: a inceput tarziu scrima, studiaza mate-info si il admira pe Gareth Bale

Marti, 17 Aprilie 2018, ora 12:27
20 citiri
Andrei Pastin, primul campion mondial al Romaniei in proba individuala de sabie la cadeti, a inceput tarziu scrima, studiaza mate-info si il admira pe Gareth Bale.

Coboara cuminte, in uniforma, scarile liceului la care invata si n-ai zice ca in urma cu 13 zile a devenit campion mondial. Andrei Pastin este sportiv la CS Dinamo (Brasov), unde este antrenat de multiplul campion Rares Dumitrescu, iar medalia de aur mondial la cadeti a obtinut-o la Verona, chiar inainte de Pasti.

In concursurile ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.