Prima reactie a celei acuzate de WADA ca a musamalizat probele din cazul Ekeng * Graziela Vajiala: "Nu am nici o legatura cu cazul Ekeng, n-am vorbit cu nimeni de la laborator. Mi-as fi dorit sa se clarifice odata mortile subite din fotbal!"

Duminica, 16 Iunie 2019, ora 13:31
17 citiri
Fosta sefa a laboratorului mai spune: "Nu am nici o legatura cu cazul Ekeng, n-am vorbit cu nimeni de la laborator. Mi-as fi dorit sa se clarifice odata mortile subite din fotbal!". Ea explica faptul ca proba la care se face referire a fost luata in aprilie, pe cand Ekeng inca juca, si ca, din cate stie, toate testele fotbalistului au iesit negative: "Raportul INML arata o moarte din cauza unei malformatii cardiace si intrebarea corecta este: cine l-a lasat sa joace cu o asemenea malformatie? ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.