Primele reactii dupa decizia depunctarii celor 8 echipe! Un club din Liga 1 s-a resemnat: "3 puncte le-am pierdut din cauza Stelei"

Luni, 18 Mai 2015, ora 16:32
57 citiri
Ceahlaul Piatra Neamt, Petrolul, Rapid si alte cinci cluburi sanctionate cu depunctarea de Comisia de Fond au dreptul sa depuna memoriu la Comisia de Apel a Sistemului National de Licentiere din cadrul FRF, pina la sfirsitul acestei saptamini.

Andi Cringu, Viorel Mastacaneanu si Valerii Moraru au reactionat dupa decizia data de FRF. (Citeste aici mai multe detalii)

"Abia azi dimineata am intrat in posesia motivarii deciziei. Nu pot comenta daca este o decizie nedreapta sau nu. Am luat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.