Primul turneu la care VA PARTICIPA Maria Sarapova, dupa suspendare. Rusoaica, beneficiara a unui wild-card: "Abia astept sa-mi vad fanii si sa fac din nou ceea ce iubesc"

Marti, 10 Ianuarie 2017, ora 17:23
13 citiri
Tenismena Maria Sarapova va reveni in circuitul profesionist in luna aprilie, la turneul de la Stuttgart. Rusoaica va participa la Open-ul german chiar in ziua in care i se va incheia suspendarea pentru dopaj.

Astfel, sportiva in varsta de 29 de ani a declarat ca este incantata de faptul ca va reveni pe teren, si mai ales in intrecerea de la Stutgart, competitie pe care a castigat-o de trei ori: 2012, 2013 si 2014. De data aceasta, "Masha" va participa datorita unui ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.