"Pune-te pe scaunul asta!". Cum a reactionat Marian Aliuta cand a intrat prima data in vestiarul Stelei si a aflat ca sta pe locul lui Marius Lacatus :)

Sursa: ProSport
Vineri, 15 Martie 2019, ora 05:41
25 citiri
Marian Aliuta (41 de ani) si-a adus aminte cu placere si umor de intaiul moment in care a pasit, in 2002, intr-un vestiar al Stelei ticsit cu nume urase ale fotbalului romanesc. Nu era un pusti, dar faptul ca s-a asezat pe scaunul legendarului Marius Lacatus l-a speriat.
Era 2002 si Aliuta venea in Ghencea dupa o experienta in Ucraina, la Sahtior Donetk, cu eticheta de jucator tehnic, care s-ar putea impune intr-un prim 11 in care era greu de patruns. Ca orice nou-venit, a avut emotii, iar ele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.