RAPID - FARUL 0-0 // EXCLUSIV VIDEO Ciprian Marica, incantat dupa egalul cu Rapid * Ce planuri are la Farul: "Suntem o echipa mica, avem buget limitat"

Duminica, 04 August 2019, ora 10:30
29 citiri
Dupa meci, Ciprian Marica, finantatorul Farului, a vorbit despre evolutia jucatorilor sai si despre planurile pe care le are la echipa din Constanta.

"Da, a fost un start bun pentru acesti tineri jucatori. Am facut fata azi si putem spune ca Farul are perspective. Imi felicit jucatorii si staff-ul pentru daruire si ambitie. Asta voiam sa vad la echipa mea.

Noi suntem o echipa mica, avem un buget limitat. Nu ne comparam cu echipele mari, dar visam frumos. Speram sa continuam cu jocurile bune ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.